Ajankohtaista

Kelan keskustelutilaisuus vammaisten tulkkauspalveluiden käyttäjille 4.10.2017

22.9.2017

Vammaisten tulkkauspalveluiden kilpailutus on herättänyt paljon kysymyksiä. Kela järjestää keskiviikkona 4.10.2017 klo 9-16 keskustelutilaisuuden tulkkauspalveluiden asiakkaille ja heitä edustaville järjestöille. Tilaisuus pidetään Kelan päätalolla Helsingissä osoitteessa Nordenskiöldinkatu 12. Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan. Tilaisuutta voi seurata myös suorana Internetin kautta osoitteesta http://videonet.fi/web/kela/2017104/

Kelan mukaan tilaisuudessa käsitellään tulkkauspalveluihin vuoden 2018 alusta tulevia muutoksia sekä sitä, kuinka laadukas tulkkauspalvelu taataan jatkossakin. Tilaisuudessa puhuvat mm. Kelan valtuutettujen puheenjohtaja, kansanedustaja Sari Sarkomaa, ministeri Pirkko Mattila, Kelan lakimies Merja Rautio-Rajala sekä Kelan pääjohtaja Elli Aaltonen.

Tulkkauspalvelua koskevia kysymyksiä voi lähettää etukäteen sähköpostiosoitteeseen viestinta@kela.fi. Kysymyksiä ja kommentteja voi esittää myös Twitterissä tunnisteella #vatuinfo. Kela kokoaa verkkosivustolleen vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

Lisätietoa tilaisuudesta sekä ilmoittautuminen seuraavasta linkistä: Kela / vammaisten tulkkauspalvelu