Ajankohtaista

Vierailuun Kuralan Kylämäessä voi valmistautua sosiaalisen kuvatarinan avulla

24.9.2018

Turun kaupungin Internet-sivustolla on julkaistu kaksi kuvatarinaa, joiden avulla voi valmistautua vierailuun Kuralan Kylämäessä. Kuralan Kylämäki on Turun Kuralassa sijaitseva kulttuurivirkistysalue ja museo. Se on vanha maatila, jossa pidetään kesäisin ja syksyisin kanoja, lampaita ja hevosia. Ympäri vuoden Kuralassa vaalitaan vanhoja käsityö- ja ruoanlaittotaitoja ja pidetään niiden tiimoilta erilaisia tapahtumia ja työpajoja. Kylämäessä voi tutustua siihen, kuinka maatilalla entisaikaan elettiin. Alue on kaikille avoin ulkoiluun ja vaikkapa eväsretkeilyyn.

Toisessa kuvilla tuetussa tarinassa kerrotaan, kuinka Kylämäkeen saavutaan, kuinka siellä toimitaan ja mitä siellä voi tehdä, nähdä ja kokea. Toinen tarina puolestaan keskittyy aisteihin. Siinä kerrotaan, millaisia ääniä Kylämäessä voi kuulla, millaisia tuoksuja siellä on, missä on valoisaa ja missä hämärää, missä lämmintä ja missä viileää.

Tarinat auttavat valmistautumaan vierailuun Kylämäessä. Ne löytyvät Turun kaupungin Internet-sivustolta, jonne pääsee tästä linkistä. 

Kuva: Turun kaupungin Internet-sivusto, osoite: http://www.turku.fi/uutinen/2018-09-19_sosiaalisen-kuvatarinan-avulla-kylamakeen